Wie zijn wij?

Onze Darcy&Dolls webshop, is onderdeel van Inter Fashion Sourcing. IFS is een jong nederlands bedrijf met creatieve ondernemers die zich bezig houden met sourcing, design en ontwikkeling van fashion accessoires. Wij multi sourcen op internationaal niveau naar producten waar een goede prijs/kwaliteit verhouding in zit, ontwikkelen en passen het design aan op basis van de laatste mode/trends.

Wij houden de weg van de producten naar onze consumenten zo kort mogelijk. Kopen via ons netwerk rechtstreeks in bij fabrieken. Houden onze verkooppunten binnen onze eigen organisatie, via websites, webshops en evenementen. Houden daardoor de kosten van marketing en direct sales laag.

Onze doelstelling is: een feelgood product voor een feelgood price!

De webshop Darcey&Dolls is een van de platformen om onze producten via een korte directe weg aan onze klanten aan te bieden. In de toekomst willen wij de Darcey&Dolls webshop uitbreiden als verkoopplatform voor nieuwe designers, die daardoor sneller een veel grotere feedback kunnen krijgen voor hun producten, en de startinvestering op deze manier relatief laag kunnen houden. Western Glam Belt made by Isa, is een van de merken die we op deze manier proberen te positioneren in de Nederlandse markt.