Webshop informatie

Bij Darcey&Dolls heeft u het recht om na ontvangst van uw goederen het artikel binnen 5 dagen te retourneren of te ruilen. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat bestellingen de volgende (werk)dag worden bezorgd.

Artikelen ruilen

Indien u een artikel wilt omruilen voor een andere maat of voor een ander artikel kunt u een emailbericht sturen naar info@darcey-dolls.nl daar kunt u de omruiling aanvragen. Vermeld bij de aanvraag de aankoopdatum  het factuurnummer en een korte omschrijving van het artikel met de rede van de aanvraag.

Nadat u een bevestiging heeft ontvangen van onze klantenservice dient u het artikel met track&trace code retour te zenden. Dit in de originele verpakking van de pakket post of enveloppe post .Nadat wij uw retour in goede ontvangst hebben aangenomen zenden wij direct de gewenste maat of het gewenste artikel naar u toe. Bij bestellingen boven de 50 euro is dit kosteloos, daaronder zal in overleg met onze klantenservice daar een kleine vergoeding voor worden gerekend.

Artikelen retourneren

Indien u een artikel wilt retourneren dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice info@darcey-dolls.nl

Vermeld hierbij graag om welk artikel het gaat het factuurnummer en de reden van retour. Nadat u een bevestiging heeft ontvangen kunt u het artikel met track&trace code retour sturen.

Na ontvangst van uw retour in goede orde ontvangt u binnen 7 dagen het aankoopbedrag minus de verzendkosten retour op uw rekening. De terugbetaling vindt uiteraard alleen plaats op het rekeningnummer/creditcardnummer waarmee de originele betaling gedaan is.

Verzendkosten

Voor het verzenden van artikelen als brievenbus pakket brengen wij € 3,85 in rekening. Mocht het pakket te groot en te zwaar zijn voor de brievenbus dan valt het onder pakketpost € 6,75. Indien u een bestelling boven de 100 euro plaatst brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Ruil- & retourvoorwaarden

  • Ruilen of retourneren binnen 5 dagen na ontvangst van bestelling
  • Het artikel dient in de dezelfde condities geretourneerd te worden zoals wij deze hebben toegestuurd. (originele verpakking, geen beschadigingen)
  • Het artikel dient compleet te zijn; te voorzien van de originele kaartjes en labels.
  • Het artikel dient geen gebruikerssporen te vertonen. Beschadigde of gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.

Klacht?

Heeft u een klacht over een artikel? Via ons emailadres info@darcey-dolls.nl kunt u uw klacht omschrijven. Vermeld hierbij graag de aankoopdatum factuurnummer en om welk artikel het gaat. Deze klacht zullen wij binnen 48 uur in behandeling nemen.

Retouradres

Geen bezoekadres

Retour adres:
Inter fashion
Darcey&Dolls
Leeuwenstraat 40
1211EW
Hilversum
0031 (0) 6 42147326
mailadres: info@darcey-dolls.nl